تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام! واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم

مشاور زلنسکی سازمان ملل را «آلت دست» خواند!

مشاور ریاست جمهوری اوکراین ادعا کرد، نهاد‌های بین‌المللی شامل سازمان ملل، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و صلیب سرخ "سازمان‌هایی آلت دست" هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  میخائیل پودولیاک، مشاور رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه‌ای با ناتالیا ولاشچنکو، خبرنگار اوکراینی در کانال او در یوتیوب گفت: "سازمان ملل در حقیقات یک سازمان ناموجود و یک تشکیلات لابی‌گر است که کسانی که در مناصب بالا قرار دارند را قادر به کسب پول و ایجاد زندگی مرفه برای خودشان در سنین بالا می‌کند. "

این مشاور ریاست جمهوری اوکراین همچنین از سازمان ملل به خاطر این موضعش که عملیات ارتش روسیه در اوکراین را به سبب فقدان اسناد و مدارک کافی یک نسل کشی نخواند، انتقاد و ادعا کرد، کی‌یف انتظار خروج هیچگونه راه حل معنادار برای وضعیت اوکراین از نشستی که شورای امنیت سازمان ملل در هفته آینده برگزار خواهد کرد را ندارد.

این مقام اوکراینی مدعی شد: "سازمان ملل، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، صلیب سرخ و عفو بین الملل همگی سازمان‌هایی آلت دست هستند که اذهان ما را با ارزیابی‌های به درد نخور خود مسموم می‌کنند. "

پودولیاک اضافه کرد، اکثر سازمان‌های بین‌المللی به کارکرد‌های خود عمل نکرده و اغلب فرآیند‌های تصمیم گیری را پیچیده ساخته و به عقب می‌اندازند. / اسپوتنیک

ارسال نظر
آخرین اخبار